• Verzenden vanaf 3.75 euro
  • Gratis verzending BE 55 euro NL 75 euro

Garantie en retourneren

Retourneren

Als je niet (helemaal) tevreden bent over je ontvangen producten kan je deze retour zenden (binnen de 14dagen na verzending) met uitzondering van een aantal producten die hieronder opgesomd worden. 

Mocht je een klacht hebben over een ontvangen product dan hoor ik dat natuurlijk graag, wellicht dat ik dit op een andere manier kan oplossen!

Uitzonderingen voor retour:

  • Spenen waarvan de verpakking geopend zijn
  • Bijtringen, bijtfiguren of andere producten waarvan de intentie is om hierop te bijten of sabbelen.
  • ALLE gepersonaliseerde items

Graag ontvang ik binnen deze 14 dagen een bericht dat je 1 of meerdere artikelen retour wil sturen.  Je hoeft hier geen reden bij op te geven maar ik ontvang deze feedback graag.

Zodra dit gebeurd is ontvang je van mij een bevestiging van ontvangst en het retour adres. Je hebt dan zelf nog 7 dagen om het pakket te verzenden.

Het product dient in de originele verpakking retour gezonden te worden en mag niet beschadigd of gebruikt zijn. 

De kosten voor retourneren zijn voor de klant, deze zijn afhankelijk van de grote van het te retourneren pakket. Je dient je retour ALTIJD terug te sturen met een trackingcode. Verlies of  beschadigingen tijdens het vervoer zijn niet mijn verantwoordelijkheid. 

Zodra je retourzending ontvangen is en deze in goede staat verkeerd wordt het aankoopbedrag terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling ook betaald is en dit binnen de 14 dagen.

Mocht het product in een beschadigde, niet orginele, staat bij mij aankomen zal ik het product wel aannemen maar zullen de kosten van de beschadiging in rekening gebracht worden op het te retourneren bedrag.

Stuur je een gedeelte van je bestelling retour en besluit je het andere gedeelte te houden dan ontvang je alleen het verschuldigde bedrag voor het artikel retour. Retourneer je de volledige bestelling, dan zal je ook de verzendkosten van de orginele bestelling retour ontvangen (enkel bij het volledig retour sturen van een bestelling).

 

Garantie

Ik adviseer steeds alle handgemaakte items telkens te controleren op losse onderdelen voor elk gebruik. Indien de knoop  binnen 3 maanden na ontvangst van de bestelling los is gekomen, neem dan alsjeblieft contact met mij op, dit valt zeker nog binnen de garantie! Ook op speenclips is er 3 maanden garantie.

Om te kunnen gebruikmaken van de garantie moet er kunnen aangetoond worden dat de artikelen steeds correct zijn gebruikt. Bij het verkeerd gebruiken of slecht onderhouden van items is Thinoline niet verantwoordelijk voor schade.